Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Pesquisar livros de koyanagi

Livros aleatórios da biblioteca de koyanagi

A szakasz Egy filmről, egy háborúról és egy generációról por András Kereszty

Delfinek szigete por Arthur Charles Clarke

Mesemaraton-emlékfutam por Vavyan Fable

A Mars titka por A. C Clarke

Titánok útja por Oleksandr Pavlovyč Berndyk

A Halkirálynő és a dzsinnek por Vavyan Fable

Miranda koporsója por Leslie L. Lawrence

Membros com livros em comum com koyanagi

Ligações a outros membros

Amigos: daniel.takacs

Crachás de colaborador

FiverTenner

 

Membro: koyanagi

ColecçõesA sua biblioteca (557)

Críticas13 críticas

Etiquetasszakkönyv (109), Búvár zsebkönyvek (74), sci-fi (51), Fantasy (40), horror (22), vámpírok (21), Forgotten Realms (19), elf (19), Darren Shan (12), Gondolat zsebkönyvek (11) — ver todas as etiquetas

MédiaPor atribuir (18), Livro (539), Livro de Papel (521)

Nuvensnuvem de etiquetas, nuvem de autores, espelho de etiquetas

Sobre mimVélhetőleg japán származású ronin. (Egyes kutatások szerint viszont a marsról jött, de jól álcázza magát) Ifjonti éveiben több száz könyvvel végzett vastagságra, színre, értékre és műfajra való tekintet nélkül. Módszere azonban nemes jellemre vallott, (dacára, hogy a kötelezőkkel általában mostohán bánt), mindig használt könyvjelzőt, vagy emlékezett az oldalszámra és sohasem rakta le a könyvet kinyitva, gerinccel felfelé.
Az utóbbi időkben digitalizálódok és egy ebook reader-re vágyom.

Sobre a minha bibliotecaEz a "könyvtár" nem valós... illetve mégis,... mivel ami itt szerepel azt, belépve a dolgozószobám ajtaján, bármikor leemelhetem a polcról is ugynakkor a legtöbb megvan digitálisan is. Talán nem az a könyvtár amitől egy irodalmár elájulna, ezek a könyvek nélkülözik a magasröptű gondolatokat, (Vagy ha mégis megvan bennük, akkor sem azért olvastam) de igazából nem nagyon érdekel mások mit mondanak.
Könyvet nem azért veszek, vagy olvasok mert "illik" elolvasni vagy mert XY, (aki 200 éve halott, esetleg még élő író, de csak 12-en olvasták el) írt valamit, amit mások úgy gondolnak, hogy általános műveltséghez hozzátartozna, vagy netalán jól mutat másfél méter piros könyv a szobában.
Általában szórakozásból olvasok könyvet, mert tetszik, mert ki akarok vele kapcsolódni, mert izgalmas, mert vicces, mert nevetni akarok. Jól akarom magam érezni.
Így hát itt is olyan könyveket találsz, melyek megfelenek-e célnak. Jó pár Sci-fi van, mely tükrözi a fantázia és a tudomány iránti rajongásomat és jó pár olyan könyv melyet 20 év távlatából ma is ugyanolyan örömel veszek kezembe, mint tiniként.
Másrészt "örököltem" tekintélyes számú tankönyvet, melynek mai napig hasznát veszem.

Jó böngészést!

Felöltés folymatban....

GruposHungarian - Magyar, LibraryThing könyvtárosok

Página inicialhttp://rajongo.lmvk.hu

Também emFacebook, Last.fm

Nome realKoyanagi Masanori

LocalizaçãoBalmazújváros

Autores favoritosPor atribuir

Tipo de contapública

URL /profile/koyanagi (perfil)
/catalog/koyanagi (biblioteca)

Membro desdeAug 14, 2007

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 163,163,001 livros! | Barra de topo: Sempre visível