Algú fa servir iPad per entrar llibres?

DiscussãoLibraryThing en Català

Aderi ao LibraryThing para poder publicar.

Algú fa servir iPad per entrar llibres?

Este tópico está presentemente marcado como "adormecido"—a última mensagem tem mais de 90 dias. Pode acordar o tópico publicando uma resposta.

1Delfi_r
Nov 27, 2012, 10:21 am

Seria bonic que hi hagués una app que ajudes a fer- ho, i m'agradaria saber-ho

2gamoia
Dez 1, 2012, 12:16 pm

He vist que es parla d'una aplicació per iPhone però no sé si et serviria. D'iPad no he trobat res encara.

3bugaderes39
Dez 5, 2012, 2:54 am

L'aplicació d'iPhone, com a mínim la que jo tinc, només serveix per trobar llibreries, actes... propers a on ets. Jo he provat de fer-ho a l'iPad amb el navegador però realment és molt complicat. Sobretot si ho proves de fer directament als llistats, que és com jo ho faig normalment. L'única opció és el formulari.

4Delfi_r
Dez 19, 2012, 7:56 pm

Amb tantes aplicacions que llegeixen codis de barres i no n'hi ha cap per entrar el número ISBN al formulari? es una pena, perque seria molt rapid.

5comervp
Dez 29, 2012, 12:40 pm

Bona tarda Delfi_r,

Fa un parell de dies que m'he tornat a apropar a LT i estic fent servir l'iPad2 amb el seu navegador (Safari). Trobo que és prou pràctic, dons estic entrant libres que no són a prop del PC. Només m'hi acostaré per escanejar les portades que no trobo a LT.

No és el millor del món, però vaig tirant prou bé.

Gràcies

6comervp
Dez 29, 2012, 12:46 pm

Bona tarda altre cop,

Voldria saber si algú sap còm duplicar sencer un llibre a la pròpia biblioteca. El cas és que, un cop he entrat p.e. totes les dades d'un llibre i en tinc més que comparteixen moltes de les dades, seria més ràpid poder crear els següents a base de duplicar-lo, canviant només quatre coses: ISBN, ajustar el títol, i així.

Teniu idea de còm fer-ho?

Gràcies

7Delfi_r
Dez 30, 2012, 7:10 am

Tornant a fer servir el iPad, el que jo vull dir es que caldria trobar una combinació de aplicacions que llegeixin el ISBN i ens permetin entrar-lo a LT. Millor seria que si tenim mes dades ens permetés entrar-les amb una aplicació.

En un futur, sigui iOS o Android, els tablets seran els nostres ordinadors. I a LT podrien pensar que aparells amb cámera que poden capturar portades i codis de barres, poden expandir l'us de la palataforma.

8gamoia
Jan 1, 2013, 11:56 am

Hi ha tota una discussió al voltant de l'iPad i diuen que si no es desenvolupa una aplicació és per culpa de la llicència d'Amazon per l'ús de la seva informació.

The obligatory discussion of the iPad

9Delfi_r
Jan 1, 2013, 4:48 pm

Aquesta discussió continúaba fins el punt on les coses van canviar i es va desenvolupar l'aplicación pero iPhone, que també es pot fer servir per iPad, però aquesta aplicació es per fer servir la llibreria tal com la tens entrada, però no per entrar llibres.

Per molt que busco no trobo cap aplicació que llegeixi codis de barres i sense necessitat de conectar-se a internet llegeixi el ISBN i el guardi en un fitxer.

10lluisanglada
Jan 4, 2013, 3:01 pm

Parlant d'iPhone's i d'Amazon, vaig llegir fa uns dies i no sé on que Amazon havia comprat una part de LT. Algú en sap alguna cosa d'això?

11Delfi_r
Jan 4, 2013, 4:34 pm

Abebooks acquired a minority stake in the company in May 2006 (LibraryThing blog post/Abe press release)

Abeboks es actualemnt de Amazon

12Delfi_r
Jun 25, 2013, 6:58 pm

Aquest cap de setmana vaig fer servir RedLaser per llegir codis de barres. Això i una llista de llibres que no en tenen em va proporcionar una llista de 200 llibres que potser incloïen repetits, però m'he trobat un problema: he tingut que fer passar la llista dos cops per que provés altres fonts, i no hi ha ni Overcat ni Amanzon.es entre els cercadors disponibles, o sigui que encara em queda feina.

De tota manera ha estat un éxit.

13bugaderes39
Jun 26, 2013, 5:11 am

Gràcies!!!

14Delfi_r
Jun 26, 2013, 7:55 am

Per llibres nous es perfecte perque tens copia del que has llegit amb el lector de codis.

15Delfi_r
Jun 26, 2013, 3:44 pm

Vinga, una idea, però per l'inrevés, fer servir els iPhone o iPad per consultar la col·lecciò que hem entrat a Librarything.

Hi ha una aplicació al iTunesStore de la que he necessitat fer un camí llarg per saber-ne prou. Primer vaig trobar una nota al blog de l'autor: iLessons iLearned: Retrospective for Offline LibraryThing Book Catalog Browser

I al grup Talk about LibraryThing m'han dit que l'aplicació ja existeix:

LT Catalog de Jomnius

I l'autor, Jouni, n'ha parlat aquí, i he descobert que Librarything no te una API pública i que per molt que es digui no estan treballant per fer una aplicació que permeti un treball bidireccional, ni posant-ho facil als que podríen fer-la. Es una pena però si algú sap com fer que es desbloqueji aquest tema sería important: una API pública faria que hi hagues aplicacions tant per iOS com per Android i altres sistemes operatius.

Entenc perqué no la fan, pero s'equivoquen.

16Delfi_r
Ago 16, 2013, 5:42 pm

L'autor de LT Catalog l'ha actualitzada i ja em funciona amb les instruccions que porta ara. Aixó si, he tingut que fer al menys dos importacions perque surtissin tots els llibres.