Norske bøker

DiscussãoNorske bibliotekarer

Aderi ao LibraryThing para poder publicar.

Norske bøker

Este tópico está presentemente marcado como "adormecido"—a última mensagem tem mais de 90 dias. Pode acordar o tópico publicando uma resposta.

1Hillevi Primeira Mensagem
Nov 22, 2007, 4:09am

Hei. Jeg er ny her og har et spørsmål. For det første har jeg problemer med å finne norske bøker, men det ser jeg det er flere som har. Så lurer jeg på, når det gjelder utenlandske bøker - legger dere bare inn den norske utg. eller ? Blir jo ikke så mange treff da ? Ved et uhell la jeg inn den danske utg. av Frøken Smilla og da var det plutselig mange som hadde den.

2venla Primeira Mensagem
Dez 14, 2007, 12:33pm

Nå er det kommet til to nye norske kilder. Bergen offentlige bibliotek og Deichmanske bibliotek. Der får du oftere treff. Jeg har brukt Deichmanbasen de siste ukene og finner det aller meste.

Ellers går det an å legge til en tittel på et annet språk, så gå inn og redigere om til norsk tittel, norsk språk og ISBN-nummer etterpå. Da kommer ISBN-nummeret opp som en annen utgave av denne boken (verket). Dette er vel den mest "riktige" måten å gjøre det på. Så blir det ikke mange verk av en og samme bok.

Adira para publicar