Teoksen tarkat tiedot: No title

DiscussãoFinnish Librarythingers

Aderi ao LibraryThing para poder publicar.

Teoksen tarkat tiedot: No title

Este tópico está presentemente marcado como "adormecido"—a última mensagem tem mais de 90 dias. Pode acordar o tópico publicando uma resposta.

1Memmuli
Dez 6, 2007, 4:11am

Muutamien kirjojeni kohdalla teoksen tarkkoissa tiedoissa näkyy merkintä "no title" (mm. Paju Juhan, Haapsalun saunamurhat). Kirjan tarkoissa tiedoissa näkyy ihan normaalisti kirjan nimi, kirjailija, isbn ym. Tiedot olen hakenut Helmetistä. Pulma on siinä, että haettaessa kirjailijan nimellä hänen teoksiaan, "no title" -kirjat eivät tietenkään näy eikä niitä voi liittää muihin. Olen poistanut kirjat ja luetteloinut ne uudelleen, mutta sama ongelma toistuu. Mikähän ratkaisuksi?

2Pompeia
Dez 6, 2007, 4:19am

Moi,

tuon voi yleensä korjata "erottamalla teoksen itsestään". Haapsalukirjasi pitäisi nyt olla OK.

Korjaaminen tapahtuu siis seuraavasti: mene luettelostasi kirjan sivuille, ja paina sivun vasemman reunan valikosta kohtaa "Debris". Sivulla pitäisi näkyä kohta "Other copies and editions of this title". Kohdassa on todennäköisesti yksi teos, jossa nimen pitäisi näkyä. Paina "Separate", jolloin LT kysyy vielä varmistusta. Varmistuksen jälkeen teoksen pitäisi olla OK.

Jos et saa tuota toimimaan, niin laita tänne ongelmakirjasi tai kysy jos jokin jäi epäselväksi.

3Anneli
Dez 6, 2007, 5:45am

Joskus tuo "no title" korjautuu itsestäänkin - siis odottamalla.

4Memmuli
Dez 6, 2007, 12:03pm

Kiitos! Sain korjattua.

5Marjea
Dez 8, 2007, 12:44pm

Minulla on sama ongelma kuin Memmulilla eli minulla on John Galsworthyn Forsytein taru I-II, mutta en saa liitettyä sitä Galsworthyn teokseen The Forsyte Saga. Kirjan omalla sivulla lukee "No title by John Galsworthy", kokeilin tuota separate toimintoa mutta ei auttanut. Mikä neuvoksi?

6Pompeia
Dez 8, 2007, 1:11pm

Höö, joo toi erottamiskikka ei tosiaan toiminut, mutta kirjasi pitäisi nyt olla OK.

...en ole ihan varma, miten tuon korjasin, mutta lisäsin sen omaan luettelooni ja räpeltelin vähän aikaa tietojen kanssa. Joskus auttaa kun käy muokkaamassa tietoja muuttamatta itse asiassa mitään - ei hajuakaan, miksi näin. Tarkoitan siis sitä, että omassa luettelossa painaa kirjan kohdalla kynän merkkiä ja tallentaa aukeavan sivun tekemättä muutoksia :)

7qu1d
Dez 8, 2007, 5:19pm

Tuota muokkauskonstia minäkin olen käyttänyt. Siis Edit/Muokkaa, useimmiten lisään välilyönnin (eli tyhjän) jonkin kentän loppuun ja sitten Save/Tallenna. Yleensä tämä riittää. Tehoaa myös kansikuvan lisäyksen silloin tällöin kadotessa joistakin kirjoista.

Ongelma on vanha ja tuotu esille useitakin kertoja, mutta selitystä tai korjausta ei ole löytynyt. Useimmiten näistä kirjoita saa virheilmoituksen "Error: Work does not exist", kun yrittää avata niitä luettelosta kirjan nimen kohdalta. Odottaminenkaan ei usein auta - olen nähnyt ongelmakirjoja, jotka on tallennettu useita kuukausia aiemmin.

8Marjea
Dez 9, 2007, 8:09am

Kiitos Pompeia! Kirja on tosiaan ok nyt.

9Anneli
Dez 11, 2007, 12:11am

Bug collectors -ryhmässä kerrottiin, että tämä bugi olisi nyt korjattu:
"Error: Work does not exist.".