Lasten ja nuorten kirjallisuus

DiscussãoFinnish Librarythingers

Aderi ao LibraryThing para poder publicar.

Lasten ja nuorten kirjallisuus

Este tópico está presentemente marcado como "adormecido"—a última mensagem tem mais de 90 dias. Pode acordar o tópico publicando uma resposta.

1salojo
Dez 7, 2008, 4:18pm

Hei! Laittaako väki täällä luetteloon lasten ja nuorten kirjallisuutta? Tai sarjakuvia?

2Anneli
Dez 9, 2008, 12:28am

Kyllä täällä näyttää olevan kaikenlaista aineistoa. Systeemi ei oikein tue lehtien luettelointia, mutta niitäkin jotkut laittavat.

3tohtorikuka
Editado: Dez 9, 2008, 11:28am

Esta mensagem foi removida pelo seu autor.

4tohtorikuka
Dez 9, 2008, 11:29am

Sarjakuva-albumeita ja erikoisjulkaisuja olen lisäillyt, mutta varsinaiset sarjakuvalehdet (vain ISSN) ovat jääneet lisäämättä, kun ei edes Mandis niitä tunne. Lehtiä on monta sataa ja manuaalinen lisääminen on kertakaikkiaan liian työlästä puuhaa (puhumattakaan jos vielä skannaisi ne samalla).

Lisäksi haluaisin lisätä DVD-kokoelmani tänne, mutta kun aineiston tyyppiä ei voi määritellä muuksi kuin kirjaksi, niin eipä se oikein onnistu, ainakaan hyvin.

(tympeä poisto/muokkausysteemi tällä foorumilla)

5salojo
Dez 9, 2008, 2:16pm

Kiitos vinkeistä! Itsekin ajattelin viedä vain albumin tai kirjan muodossa olevia sarjiksia. Niitä on muutenkin hyllyssä vain satunnaisesti...

6tpi.kirjat
Dez 9, 2008, 4:04pm

Itse olen laittanut sarjakuvia, ja jonkin verran lehtiäkin, ainakin scifi-"pulp" lehtiä. Niiden laittamisessa on kyllä vaivansa, kun jostain syystä toisen kokoelmasta ei voi kätevästi lisätä omaansa mitään.
DVD-elokuvia varten suosittelen dvd-profileria, joka löytyy täältä: http://www.invelos.com
Erittäin hyvä ohjelma, johon levyt on helppo lisätä ean-koodin perusteella.