Elinikäinen jäsenmaksu

DiscussãoFinnish Librarythingers

Aderi ao LibraryThing para poder publicar.

Elinikäinen jäsenmaksu

Este tópico está presentemente marcado como "adormecido"—a última mensagem tem mais de 90 dias. Pode acordar o tópico publicando uma resposta.

1laura_88
Jan 22, 2009, 4:56am

Haluaisin tiedustella kuinka moni on maksanut ns. jäsenmaksun ja miten? Itse tätä harkitsen,mutta mietityttää miten tuon maksun helpoiten suorittaisin.

2tpi.kirjat
Jan 22, 2009, 2:40pm

Olen maksanut kertaalleen, ja varmaan jossain vaiheessa maksan vielä kakkosprofiilinikin osalta. Maksu onnistui todella helposti, en nyt edes muista oliko se ihan puhtaasti luottokortilla vai Paypal-maksuna, ei siinä ainakaan mitään ongelmaa ollut.

3Anneli
Jan 24, 2009, 3:16am

Maksoin elinikäisen jäsenmaksun PayPalilla. Minusta maksuvaihtoehdoissa ei ole mahdollisuutta maksaa suoraan luottokortilla. Maksu PayPalilla pitäisi onnistua, vaikka ei olisi PayPalin käyttäjätiliä. PayPalia voi käyttää muutaman kerran ilman käyttäjätiliä.

Täällä on ohjeita muista vaihtoehdoista:
http://fi.librarything.com/snailmail
tai englanniksi:
http://www.librarything.com/snailmail
En tiedä, miten nuo onnistuvat (on varmaan syytä kysyä pankista).

4tpi
Jan 24, 2009, 11:01am

Nuo shekkimaksut ovat todella kalliita. Itse olen viimeksi sellaisen maksanut joskus 10-15 vuotta sitten, ja maksoi silloinkin tasoa 60 mk, ei ehkä ole suoraan sinällään euroiksi vaihtunut, mutta paljon on varmasti.

5Makis
Jan 29, 2009, 8:39am

Ja miksei saman tien tekisi PayPal-tiliä, jos sellaista ei ole? Itse maksan aina sitä kautta, jos voin valita, mieluummin kuin luottokortilla.

6qu1d
Mar 1, 2009, 6:30pm

Minulla on elinikäinen tili ja maksoin sen luottokortilla. Paypal-tiliä minulla ei ole. En muista, että luottokortin käytössä olisi ollut mitään hankaluuksia. Maksu menee Paypalin kautta, mutta maksajalla ei tarvitse olla Paypal-tiliä.

Shekkien kanssa ei kannata ruveta pelleilemään - kulut voivat muodostua maksua suuremmiksi.

7Lumilyhty
Abr 1, 2009, 10:36pm

Maksoin Moneybookersin kautta, se oli helppoa koska sen tilille voi siirtää rahaa oman suomalaisen nettipankin kautta.