De Slegte Leeuwarden

Nieuwestad 53
Leeuwarden, Friesland, 8911 CJ

Netherlands

leeuwardendeslegte.com

Pormenores

Estado
Falecido
Tipo
Bookstorelivros novos, livros usados
Sítio Web
http://www.deslegte.com/filiaal/leeuwarden
URL do catálogo
http://www.deslegte.com/zoek/algemeen=/shop…
Descrição:
Openingstijden

Maandag 12.30 - 18.00
Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 21.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00
Zondag incidenteel

Sinds april 2005 is Boekhandel De Slegte ook gevestigd in Friesland. Toen werd een mooi pand in Leeuwarden betrokken aan de Nieuwestad. De winkelruimte bevindt zich geheel op de begane grond en de 600 m2 die we tot onze beschikking hebben is goed gevuld met een zeer breed assortiment aan restanten, antiquarische en uiteraard ook veel gewone gebruikte boeken. In een aparte kamer is onze kunstafdeling te vinden en door de hele winkel kunt u de antiquarische prenten van Friesland bewonderen. De prenten variëren van leuke Kuyper prentjes tot prachtige goudgehoogde en handgekleurde prenten van Schotanus. Wij zijn gespecialiseerd in boekwerken en grafiek over de 7 Frieslanden (heemkunde en geschiedenis) en Friese taal en letteren.
Inkoop

Boekhandel De Slegte koopt ook boeken in. Bel, of mail, om te informeren wanneer de inkoper aanwezig is. Telefoon: 058 - 2130789 / E-mail: leeuwarden@deslegte.com

Indien het gaat om een grote partij boeken kunt u contact met ons opnemen zodat wij bij ú langs kunnen komen. Studieboeken van HBO en WO kopen wij in, mits ze van een bruikbare druk zijn en we niet te veel op voorraad hebben. We kopen studieboeken in van 1 juni t/m 31 augustus.
Parkeren

U kunt laden en lossen aan de achterzijde van de winkel, het adres is: Bagijnestraat 30. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is parkeergarage De Oldehove. (Oldehoofsterkerkhof 1 in Leeuwarden). Van hieruit loopt u door de Kleine Kerkstraat linksaf de Nieuwestad op alwaar u na 50 meter onze winkel vindt. Achter de kleine etalage vindt u een grotere schat aan boeken dan menigeen zou durven vermoeden!
Adicionado Por
Tjarda
Contactado
Não contactado
ID do Local de Eventos
30583
Editar Local de Eventos
Evento declarado por BoekhandelDeSlegte (sobre)

Interacções

Marcado como favorito
Visitado
Dirk_P_Broer, Rommert
Catalogados

Comentários

Book store has been closed for a while now. Integrated with another book store and continuing business as Polare.
Agosto 2013 por BoekenTrol71