Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.
Hide this

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Staden sover

por Maria Lang

Séries: Maria Langs deckare (23)

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
281668,278 (2.5)Nenhum(a)
Kriminalroman om mordet på en ung kvinde i den svenske by Skoga. Kriminalkommissær Christer Wijk befinder sig tilfældigvis i byen og får opklaret mordet.
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Sverige, Skoga, januar 1970
Indeholder kapitlerne "Vandring en vinternat", "Søvnløs en vinternat", "Fredag i februar", "En februaraften i frygt", "Natten til lørdag", "Lørdag eftermiddag", "Afslutningen på lørdagen", "Byen vågner", "Byen sladrer", "Byen spekulerer", "Byen undrer sig", "Besøg på åstedet", "Besøg i hotellets anneks", "Besøg på rådhuset", "Besøg i papirforretningen", "Sylvias sammenbrud", "Håkans historie", "Hylands hjørne", "At åbne en dør", "At studere en skrivelse", "At skygge en skygge", "At skifte mening".
Anti Antonsson på 69 år har giftet sig sent. Med Ragnhild Antonsson og de er ret forskellige. Han går tit ud midt om natten for at gå en tur også denne nat i februar hvor det er meget koldt. Han går forbi den værelse, som Ole Bodé har lejet efter at han og konen Eva Mari er gået fra hinanden. Hun skiftede ham ud med taxichaufføren Håkan Hesser kort efter at de flyttede til byen. Han er Ragnhilds søn fra et tidligere ægteskab. Sylvia Mark på 44 år har en lille papirforretning og har ansat Eva Mari på halv tid. Hun har også lejet et par værelser ud til Ole. Han er musiker og arbejder på en "næsten færdig" symfoniløs symfoni. Bortset fra at bruddet med Eva Mari har taget pippet fra ham. Eva Mari har fået overtalt Sylvia til også at føre grammofonplader og det trækker de unge til. De unge hedder Nella, Janken, Ickan og Ronnie.
Og en eller anden er begyndt at ringe og skrive anonymt og skræmme folk. En lørdag aften mens Håkan er ude at køre, bliver Eva Mari dræbt i deres lejlighed og han finder hende død og kold, da han kommer hjem. Lægen Daniel Severin mistænker at det er mord og kræver obduktion. Christer Wijk er i byen for at besøge sin mor, enken Helena Wijk, så han bliver inddraget i efterforskningen fra starten af sønnen Erik Berggren til vennen, forhenværende overbetjent Leo Berggren. En tv-kendis Gillis Nilson og krimiforfatterinden Almi Graan er også i byen. Og Eva Maris veninde Berit Edman kan berette at Eva Mari verfede hende ud aftenen før, fordi hun pludselig fik en aftale med nogen. Hun havde kommet sammet med Gillis, hvilket Ole ikke vidste noget om. Berit er i det hele taget noget af en sladdertaske. De fire unge forsøger at sætte fut i efterforskningen ved at forskrække nogle af de mistænkte. En af Håkans kunder, plastikdirektør Per-Arne Perenius, viser sig at have en affære, som han har fået Håkan til at hjælpe med at skjule.
Christer forsker videre og har en fornemmelse af at Sylvia Mark ved noget som hun ikke fortæller ham om. En aften mens Hylands Hjørne går i tv, går han forbi hendes lejlighed og finder døren ulåst. Han går ind og overrasker en morder, der netop har tøjret Sylvia til en stol og puttet en plastikpose over hovedet på hende. Christer får genoplivet Sylvia og sender kort efter politiet ud til samtlige mistænkte for at checke deres alibi for tidspunktet omkring drabsforsøget. En kombination af manglende alibi og et passende motiv fælder Ragnhild Antonsson. Hun var simpelthen vred på svigerdatteren som hun syntes tog Håkan fra hende.
Som tak for at være sluppet nådigt igennem efterforskningen fortæller Gillis at næste gæst i Hylands Hjørne er Camilla Martin, så Christer har en chance for at tage imod hende i lufthavnen.

Glimrende krimi med tempo og fornuftigt plot. ( )
  bnielsen | Jun 17, 2017 |
sem críticas | adicionar uma crítica

Belongs to Series

Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Informação do Conhecimento Comum em finlandês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Locais importantes
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Prémios e menções honrosas
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Kriminalroman om mordet på en ung kvinde i den svenske by Skoga. Kriminalkommissær Christer Wijk befinder sig tilfældigvis i byen og får opklaret mordet.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Ligações Rápidas

Capas populares

Avaliação

Média: (2.5)
0.5
1
1.5
2 2
2.5
3 2
3.5
4
4.5
5

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 158,985,404 livros! | Barra de topo: Sempre visível