Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Het Beste Boek 138: Storm over Schouwen / Doodsangst / Missy / Met dodelijke afloop (1989)

por Readers Digest

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
215,214,938Nenhum(a)Nenhum(a)
Adicionado recentemente porBesselina
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Storm over Schouwen; Gerda van Wageningen

Ze lijken voor elkaar bestemd, de rustige, grote, blonde Iman Viergever en de impulsieve, hartstochtelijke en mooie Cornelia Jumelet. Maar in het Zeeland aan het eind van de negentiende eeuw wegen standsverschillen zwaar en is een verbintenis tussen de dochter van een hereboer en de zoon van een "gewone" boer uit den boze. Ondanks hun laaiende verliefdheid schikt Cornelia zich naar de wil van haar vader en trouwt omwille van geld en stand, daarmee het levenslot bepalend van haarzelf zowel als Iman.

Doodsangst; Robin Cook

Cedric Harring was achter in de vijftig, rookte twee pakjes sigaretten per dag en stopte zich vol met al het voedsel dat verkeerd voor hem was. Het, was dus geen verrassing dat hij een zware, fatale hartaanval kreeg. Op één ding na: Cedric Harrings hart was in perfecte conditie, hetgeen was gebleken uit een uitgebreid medisch onderzoek door het Good Health Plan in Boston. En dan had je Brian Lennox, eveneens gezond verklaard door het GHP, eveneens slachtoffer van een hartaanval. En Holly Jennings. Wie zou de volgende zijn? Voor dokter Jason Howard zijn deze sterfgevallen martelende herinneringen aan een ander, meer persoonlijk verlies. Vastbesloten te ontdekken wat de doodsoorzaak was van zijn patiënten, begint Jason aan een speuractie die hem tot de uiterste grenzen voert van de menselijke kennis van het leven — en de dood. En in deze wereld van wetenschappelijke pioniers ervaart hij dat de oerzonde van de inhaligheid nog altijd in staat is de nobelste medische idealen te bezoedelen.

Missy; Colleen McCulough

Ze hadden er allemaal genoeg van om bruin te dragen, daar op Missa Longhi . . . ze hadden genoeg van hun nette armoede. . . ze hadden er genoeg van om met de nek te worden aangekeken door hun rijke familieleden. Ja, voor Missy Wright was het leven met haar moeder en invalide tante wel erg uitzichtloos. Verlegen en weinig aantrekkelijk, leek Missy op haar drieëndertigst gedoemd een oude vrijster te worden. Iedere dag die verstreek, smachtte naar opwinding. Iedere nacht droomde ze van romantiek. Wat ze nodig had was een duwtje in de goede richting. Toen begon er dankzij Una, de joyeuze bibliothecaresse met een schandalig verleden, verandering in haar leven komen. Er verscheen zelfs een man — ruwe, ongrijpbare John Smith. Het enige wat Missy nu nog te doen stond, hem vangen...

DODELIJKE AFLOOP; John Dillmann

Rechercheur John Dillmann staarde naar het politierapport. Doorgereden na aanrijding. Slachtoffer: jong bruidje, pas twee weken getrouwd. Een tragisch ongeval.
Maar iets zat Dillmann niet lekker. De feiten klopten niet helemaal: de verwondingen van het slachtoffer waren verdacht en haar man reageerde vreemd. En dan waren er de ouders van het slachtoffer. Zij bezwoeren Dillmann dat het geen ongeluk was, dat hun dochter was vermoord. Het had te maken met een overhaast huwelijk en een hoge levensverzekering. Speur verder, smeekten ze hem. Achterhaal wat er werkelijk gebeurde op die mistige avond in New Orleans.
En Dillmann speurde.
Wat volgde was een onderzoek dat de voorpagina's haalde. Wat boven water kwam was een verhaal, zo bloedstollend en van zoveel slechtheid getuigend, dat het bijna niet te geloven is. Toch is er geen letter van gelogen.

Bron: Readers digest 138
  Besselina | Jun 13, 2013 |
sem críticas | adicionar uma crítica

» Adicionar outros autores (1 possível)

Nome do autorPapelTipo de autorObra?Estado
Digest, Readersautor principaltodas as ediçõesconfirmado
Cook, Robinautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Dillmann, Johnautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
McCullough, Colleenautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
van Wageningen, Gerdaautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado

Pertence à Série da Editora

Het Beste (138)
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico
LCC Canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Ligações Rápidas

Géneros

Sem géneros

Avaliação

Média: Sem avaliações.

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 203,186,599 livros! | Barra de topo: Sempre visível