Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Het Beste Boek 135: Zieke dieren zeggen niets / Ergens in het duister / De keuze / De tunnel (1988)

por Readers Digest

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
215,252,109Nenhum(a)Nenhum(a)
Adicionado recentemente porBesselina
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

ZIEKE DIEREN ZEGGEN NIETS; Djurre Feenstra

Dierenarts Floris Malting ziet het allemaal niet meer zo zitten. Op zijn vierenveertigste is zijn lichamelijke conditie abominabel; hij kijkt terug op een in scherven gevallen huwelijk en zijn dochter heeft hij jaren geleden voor het laatst gezien. Trouwens, de hele mensenwereld is hem niet zo na aan het hart gebakken. Eigenlijk staat hij alleen nog echt open voor de dieren die hij behandelt. Zo leeft die grote, slordige man in zijn grote, slordige huis en niemand lijkt zich om zijn welzijn te bekommeren. Niemand? Toch wel. Daar heb je Frits, de trouwe vriend, die hem ertoe overhaalt te gaan fietsen. Dan, op een dag, moet Floris op huisvisite om een kat te behandelen. En wat daaruit voortvloeit maakt zijn toekomst een boel rooskleuriger dan zijn recente verleden.

ERGENS IN HET DUISTER; Phillip Finch

Joseph Sherk was een gekweld mens. Dat zou iedere man zijn als hij zijn enig kind had verloren. Zijn dierbare dochter. Zijn Margaret. Hoe het gebeurd was, wist hij niet precies. Hij kon het zich niet herinneren. Maar het was iets afschuwelijks geweest. Iets dat te maken had met bloed en vuur. En nu was zijn Margaret weg. 0, maar hij wist dat hij haar zou vinden. Hij wist dat ze ergens, waar ook, moest zijn. Hij moest gewoon zoeken. En als hij haar eenmaal gevonden had, dan wist hij wel wat hij ging doen. Hij zou ervoor zorgen dat hij haar nooit meer kwijtraakte. Nooit meer.

DE KEUZE; Henry Denker

Amy Bedfords toekomstdromen reikten tot in de hemel. Als groot tennistalent van vijftien heeft ze op de baan al vele uitdagers overtuigend verslagen maar nu staat ze tegenover een angstaanjagende nieuwe tegenstander - botkanker - en is ze gedwongen om de belangrijkste keuze van haar leven te doen. Amy wordt bij het nemen van haar beslissing begeleid door haar meevoelende en meelevende chirurg, Walter Duncan. "Dokter Walt" zoals ze hem noemt, is zelf vader, met dromen voor zijn eigen dochtertje, die echter eveneens in rook lijken op te gaan wanneer ook hij een hartverscheurende keuze moet doen. Een roerend verhaal over bezielende moed, ondraaglijk verlies en de alles overwinnende kracht van de liefde.

DE TUNNEL; Robert Byrne

Vanaf de hoge witte krijtrotsen van Dover kan men op een heldere dag over Het Kanaal heen een glimp opvangen van de Franse kustlijn, tweeëndertig kilometer ver weg. Al twee eeuwen lang leeft de droom om Frankrijk en Engeland door een onderzeese tunnel met elkaar te verbinden en zijn er pogingen ondernomen die droom te verwezenlijken, pogingen die het midden hielden tussen verantwoorde techniek en science-fiction en tot nu toe altijd op een mislukking uitliepen. Een sterk Engels-Amerikaans consortium is echter vastbesloten om nu, gesteund door Brits overheidsgeld en Amerikaanse technische kennis, wèl te slagen en binnenkort de Fransen onder de stormachtige zeeëngte de hand te reiken. Ingenieur Frank Kenward ziet in deze monumentale onderwaterconstructie de uitdaging van zijn leven. Milieu-activiste Anne Reed, die streeft naar behoud van het Kentse landschap, ziet op haar beurt in Frank een verwarrend aantrekkelijke tegenstander. Maar Jamie Quinn, een maniakale IRA-terrorist, ziet in de Kanaaltunnel het ideale doelwit voor een dodelijke actie die Engeland op zijn grondvesten zal doen schudden en hemzelf aanzien zal opleveren onder de terroristen van de oude garde. Terwijl de reusachtige graafmachine zich een weg vreet door het ondergrondse kalkgesteente tussen Dover en Calais, is Quinn op een andere manier ondergronds actief en gaan bouwers, vernietigers en zelfs Scotland Yard onverbiddelijk af op een fascinerende en angstaanjagende climax, waarin de rede zegeviert

Bron: Readers digest 135
  Besselina | Jun 13, 2013 |
sem críticas | adicionar uma crítica

» Adicionar outros autores (1 possível)

Nome do autorPapelTipo de autorObra?Estado
Digest, Readersautor principaltodas as ediçõesconfirmado
Byrne, Robertautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Denker, Henryautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Finch, Phillipautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Teenstra, Djurreautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico
LCC Canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Ligações Rápidas

Géneros

Sem géneros

Avaliação

Média: Sem avaliações.

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 204,493,669 livros! | Barra de topo: Sempre visível