Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Jane's huis; Kalahari; De gekke dokter; Wee de wolf

por Readers Digest

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
117,729,530Nenhum(a)Nenhum(a)
Adicionado recentemente porBesselina
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

JANE'S HUIS; Robert Kimmel Smith

Het moeilijkste is het voor Paul Klein nog om te denken aan al die kleine huishoudelijke beslommeringen, zoals het tijdig uit de diepvries halen van een paar koteletten voor het avondeten, of ervoor te zorgen dat Hilary en Bobby schone kleren aantrekken voor ze naar school gaan — huishoudelijke besognes die Jane altijd voor haar rekening had genomen. Jane. De mooie, onvergetelijke Jane. De perfecte vrouw en moeder, wier nagedachtenis nog bijna voelbaar aanwezig is in het grote huis en in de harten van haar man en kinderen. Maar na verloop van tijd komt er een andere vrouw in hun leven. Een vrouw die, evenals Jane, liefde, blijheid en vertrouwen wil schenken. Echter, zal er in Jane' s huis ooit plaats zijn voor een andere vrouw? Wat een tweede kans op geluk lijkt, ontaardt al snel in een harde, koppige strijd. Maar uiteindelijk is het toch de liefde die overwint.

KALAHARI; Henry Kolartz

Jan Feuchtenbeiner, chef veiligheids-dienst van de diamantmijn te Orapa in Botswana, wordt gechanteerd door een Afrikaanse bevrijdingsorganisatie. Deze eist van hem dat hij vertelt met welke vlucht het eerstvolgende diamanttransport van Orapa naar Gaberones, de hoofdstad van Botswana, zal plaatsvinden. Uit angst om zijn baan te verliezen gaat Feuchtenbeiner op de eisen in en ziet toe, hoe twee aluminium koffers met 400.000 karaat ruwe diamant boven de onherbergzame Kalahari uit het vliegtuig gegooid worden. De gevolgen van zijn daad worden Feuchtenbeiner eerst slechts langzaam maar ten slotte met dodelijke zekerheid duidelijk.

DE GEKKE DOKTER; Arie van der Lugt

Als de deftige, oude dokter Walraven op een dag dood wordt aangetroffen, is de goegemeente op het rustige Zuidhollandse eiland in rep en roer. Maar met de komst van de jonge dokter De Geus keert de rust niet vanzelf terug Integendeel. De nieuwe dorpsarts met zijn grote handen en uitbundig optreden met zijn heel gewone kleren en moderne ideeën wordt al gauw voor gek verklaar Pas als de bevolking merkt dat hij goed is voor zijn werk en dat hij de armsten liever geld toegeeft dan geld vraagt voor een behandeling, groeit er vertrouwen. Maar ook de dokter zelf heeft zijn problemen. In de verre stad woont de vrouw die hij verlaten heeft maar die hem nodig heeft. Worstelend met zijn geweten neemt de dokter ten slotte de enig juiste
beslissing.

WEE DE WOLF; Farley Morat

Van oudsher staat de wolf bekend als een vijand van de mens, een nietsontziende rover en een genadeloze, bloeddorstige moordenaar. Ook in Canada geloofde men, jaren geleden, de schuldige al bij voorbaat te hebben gevonden, toen in het hoge noorden de talrijke kariboekudden zichtbaar in omvang verminderden. Met de opdracht om dit te bewijzen, vertrok destijds, op verzoek van de Canadese overheid, de jonge bioloog Farley Mowat naar het subarctische gebied. Wanneer de jonge wetenschapsman op de dag van zijn aankomst op een dichtgevroren meer in de uitgestrekte toendra staat, hoort hij bij het invallen van de duisternis het angstaanjagende gehuil van wolven, dat langzaam maar zeker zijn richting uitkomt. Doodsbang kruipt hij weg onder zijn kano en wacht gelaten af... Dat is het begin van een reeks deels humoristische, deels spannende avonturen, beschreven op levendige en speelse wijze, die echter allerminst de slechte reputatie van de wolf bevestigen, integendeel Mowat ontzenuwt al deze dwaze fabels en wijst de ware schuldigen aan.

Bron: Readers digest 116
  Besselina | Jun 16, 2013 |
sem críticas | adicionar uma crítica

» Adicionar outros autores (1 possível)

Nome do autorPapelTipo de autorObra?Estado
Digest, Readersautor principaltodas as ediçõesconfirmado
Kolarz, Henryautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Lugt, Arie van derautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Mowat, Farleyautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Smith, Robert Kimmelautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado

Pertence à Série da Editora

Het Beste (116)
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico
LCC Canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Ligações Rápidas

Géneros

Sem géneros

Avaliação

Média: Sem avaliações.

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 204,469,948 livros! | Barra de topo: Sempre visível