Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.
Hide this

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Het Beste Boek 101: De witte dageraad / Moord om middernacht? / Liefde… (1982)

por Readers Digest

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
116,448,862Nenhum(a)Nenhum(a)
Adicionado recentemente porBesselina
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

DE WITTE DAGERAAD; James Houston

Op een lentedag, tegen het einde van de vorige eeuw, bereiken enige overlevenden van een afgedwaalde walvisboot wankelend de woeste, ijzige kust in het hart van de Eskimowereld. Drie van de mannen worden, half dood van kou en honger, gered door Eskimojagers. Avinga, de kreupele zoon van de leider van het Eskimovolk, is de verteller van het verhaal en maakt melding van de nieuwsgierigheid waarmee de leden van zijn volk de intrede van de vreemdelingen in hun gemeenschap begroeten. Naarmate de korte lente en zomer verstrijken, worden de vreemdelingen ten slotte volkomen geaccepteerd, vooral door de jonge meisjes. Maar tijdens de lange barre poolwinter rijzen er moeilijkheden, ontstaan er heftige botsingen tussen beide culturen en laaien de hartstochten hoog op. De afloop is gewelddadig, het slot ontroerend. De Witte Dageraad verweeft avontuur en romantiek met authenticiteit en diepe betekenis.

MOORD OM MIDDERNACHT?; Mary Higgins Clark

Katie DeMaio verkeerde in doodsgevaar — maar ze was het zich niet bewust. Als assistente van de openbaar aanklager in Valley County hield ze zich bezig met het onderzoek naar de geheimzinnige dood van Vangie Lewis, een aantrekkelijke jonge aanstaande moeder. En ook met dat naar het onverwachte overlijden van Edna Burns, de receptioniste in de kraamkliniek van het Westlake ziekenhuis. In dat Westlake ziekenhuis vierde de alom gerespecteerde Edgar Highley medische triomfen door schijnbaar onvruchtbare vrouwen zwanger te laten worden. Vangie Lewis was bang om een baby ter wereld te brengen. Had ze daarom zelfmoord gepleegd? Het leek een onoplosbare zaak, tot de kraamkliniek van Westlake haar afschuwelijke geheimen moest prijsgeven.

LIEFDE VOOR AL WAT LEEFT; James Herroit

James Herriot, de jonge veearts die zijn praktijk uitoefent in het groene heuvellandschap van Yorkshire, wordt in dit boek neergeplant in een geheel nieuwe omgeving. Wanneer de oorlog uitbreekt is hij nog maar kort getrouwd en met tegenzin verlaat hij zijn vrouw en huis in Darrowby om bij de RAF te gaan dienen als nederig Luchtmacht Cadet tweede klasse. Hij beschrijft zijn diensttijd met humor, maar meestentijds gaan zijn gedachten met weemoed terug naar zijn dagen als veearts en hij laat ons kennis maken met een hele schare nieuwe personages, dieren zowel als mensen:
James Herriot is niet alleen een toegewijd dierenarts, maar hij heeft ook een open oog voor de komische kant van het leven De vreugde die hij beleeft aan zijn werk, met alle triomfen en tragedies van dien, deelt hij met een ieder die dit kostelijke boek leest.

VLUCHT TUSSEN LEVEN EN DOOD; Brian Lecomber

In de kleine cockpit van een sportvliegtuig, hoog in de lucht, is Ann Moore tot haar ontzetting plotseling geheel en al op zichzelf aangewezen. De piloot naast haar is bewusteloos. . .
Vijftig mijl verderop vangt Tony Paynton, die een luchtzieke leerling vliegles geeft, bij toeval Anns panische geschreeuw over de radio op. Maar zijn brandstofvoorraad is niet groot, en hij kan eigenlijk niet veel doen...
Keith Kerr, een gerenommeerd piloot en vlieginstructeur, belast zich met de zoekactie. Als hij het doelloos voortvliegende toestel kan opsporen, kan hij Ann misschien veilig aan de grond praten . .
En terwijl Anns vliegtuig in de invallende duisternis zuidwaarts raast, komen in heel Engeland hulpdiensten in actie; de gebeurtenissen volgen elkaar snel op en leiden tot een adembenemende climax...

Bron; Readers digest 101
  Besselina | Jun 23, 2013 |
sem críticas | adicionar uma crítica

» Adicionar outros autores (1 possível)

Nome do autorPapelTipo de autorObra?Estado
Digest, Readersautor principaltodas as ediçõesconfirmado
Clark, Mary Higginsautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Herriot, Jamesautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Houston, Jamesautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Lecomber. Brianautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Prémios e menções honrosas
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
"Vlucht tussen leven en dood" = "Talk Down"
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Ligações Rápidas

Capas populares

Avaliação

Média: Sem avaliações.

GenreThing

No genres

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 160,356,273 livros! | Barra de topo: Sempre visível