Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Het Beste Boek 75: Kruistocht der liefde / Leeuwen in de nacht / De dochter van John Ames / Magelhães' laatste reis (1976)

por Readers Digest

Outros autores: Taylor Caldwell (Autor), James Vance Marshall (Autor), Alan Scholefield (Autor), Nevil Shute (Autor)

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
314,118,705Nenhum(a)Nenhum(a)
Adicionado recentemente porBesselina, ontvanger
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

KRUISTOCHT DER LIEFDE; Nevil Shute

Eerst waren er Ronald en Sheila: twee Britse kinderen, die tenminste gehoorzaam waren en goed opgevoed. Toen kwam Rose erbij: een Frans boerenmeisje, wat ouwelijk voor haar tien jaren en al een echt moedertje. Later zou Pierre zich er nog bijvoegen, en weer later een Hollands jongetje, Willem genaamd. En tegen de tijd dat de kleine Pool Marjan deel uitmaakte van de groep was de oude man opgehouden zijn aanhang te tellen. Misschien had hij zich niet erg verstandig gedragen. Misschien was de maand mei van uitgerekend dat jaar - 1940 - nou niet zo'n geschikte tijd geweest om te gaan vissen in Frankrijk. En verder viel het hem helemaal niet zo makkelijk met kinderen om te gaan: de kinderjaren van zijn enige zoon lagen al ver in het verleden en trouwens, daar wilde hij liever niet meer aan denken. Maar tja, het was nu eenmaal zo gelopen, en hij doolde met een stel kinderen rond in een land dat overspoeld werd door een vijandelijk leger. En al was hij dan oud, zijn hersens had hij nog heel goed bij elkaar. Wellicht was deze kans om zich nuttig te maken wel precies wat hij nodig had

LEEUWEN IN DE NACHT; Alan Scholefield

Richard Kendon was naar Oost-Afrika gekomen om een spoorlijn aan te leggen, niet om de oorlog van anderen uit te vechten. Maar het was nu eenmaal 1916 en of hij het leuk vond of niet, de jonge Amerikaan had zich te voegen naar de bevelen van het Britse leger. Zijn onvoltooide spoorlijn belichaamde de enige hoop op ontsnapping voor een door de Duitsers ingesloten garnizoen. Tussen hem en de troepen rees een steile glooiing op. Daar een trein tegenop te krijgen zou een heksentoer zijn die het uiterste vergde van zijn capaciteiten als ingenieur. En ondertussen stagneerde het werk ook nog door mensen-etende leeuwen die de omgeving onveilig maakten en door opruiers die het legertje arbeiders tot aan de rand van de rebellie brachten. Een meeslepend verhaal dat een opwindende climax vindt in een drieste vlucht.

DE DOCHTER VAN JOHN AMES; Taylor Caldwell

Als een verweesd familielid eet Ellen Kellaway genade-brood in het huis van haar rijke, en in maatschappelijk opzicht bijzonder eerzuchtige nicht Agatha. Aanvankelijk veroordeeld om de rest van haar leven te slijten in saaie, kleurloze dienstbaarheid, schijnt haar lot een gunstige wending te nemen wanneer de knappe, charmante en welgestelde Philip Carrington haar een huwelijksaanzoek doet. Schijnt ... want het noodlot slaat wederom toe. Philip sterft onder mysterieuze omstandigheden en alles lijkt te worden als voorheen. Maar dan ontvangt Ellen een raadselachtige uitnodiging, die haar naar een verlaten eiland voor de kust van Cornwall voert, en daar raakt ze onder de invloed van Jago, een haar tot nu toe onbekende neef. Ook daar, in het indrukwekkende kasteel van Far Island echter, wordt Ellen gekweld door afschuwelijke nachtmerries, die haar al sinds haar prilste jeugd achtervolgen. Nachtmerries, die pas dán zullen verdwijnen wanneer vele schokkende gebeurtenissen de afschuwelijke geheimenissen uit het verleden hebben ontsluierd en voor Ellen een stralende dageraad van liefde en geluk aanbreekt.

MAGELHÃES' LAATSTE REIS; James Vance Marshall

In de herfst van het jaar 1519 verlaten vijf schepen, met een gezamenlijke bemanning van tweehonderd zevenenzeventig koppen, de haven van Sanlácar de Barrameda voor de langste zeereis ooit ondernomen - de eerste omvaart om de wereld. Meestentijds zelf aan de helmstok van het vlaggeschip staand zoekt en vindt Ferdinand Magalháes, kundig navigator en geboren leider, uiteindelijk de nieuwe doorgang naar de specerij-eilanden. Maar de prijs die ervoor betaald wordt is hoog - ziekte en ontbering, verdeeldheid onder de bemanning, onenigheid met de verschillende gezagvoerders, muiterij, schipbreuken, bloedige schermutselingen met de reuzen van Patagonië en de diefachtige bewoners van Guam, dat alles maakt de reis somwijlen tot een ware martelgang. Van de trotse armada die de haven verlaat keert slechts één schip terug. Op de navolgende bladzijden vertelt Juan Vizcaya, die op veertienjarige leeftijd als hutjongen op een der schepen aanmonsterde, over de avontuurlijke, drie jaar durende vaart, die hem rond de wereld voerde, hem leerde loyaal te zijn tot het bittere einde, en hem tot een man maakte.

Bron: Readers digest 75
  Besselina | Jul 1, 2013 |
sem críticas | adicionar uma crítica

» Adicionar outros autores (2 possíveis)

Nome do autorPapelTipo de autorObra?Estado
Digest, Readersautor principaltodas as ediçõesconfirmado
Caldwell, TaylorAutorautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Marshall, James VanceAutorautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Scholefield, AlanAutorautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Shute, NevilAutorautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico
LCC Canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Ligações Rápidas

Avaliação

Média: Sem avaliações.

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 204,506,703 livros! | Barra de topo: Sempre visível