Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.
Hide this

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Prinsessen på bordet! : en rapsodi

por Agnar Mykle

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
214,432,456 (4)Nenhum(a)
Da Agnar Mykle døde i 1994 etterlot han seg flere tusen sider med tekster som ikke tidligere har vært utgitt. Arne Bust Mykle har gått systematisk gjennom sin fars papirer og redigert denne boka. Den inneholder tekster om alt fra Agnar Mykles barndoms- og ungdomstid i Trondheim, foreldrene og brorens død til hans kvinner, LSD, romfart og selvfølgelig togreiser.… (mais)
Adicionado recentemente porToreKes, petterw
  1. 00
    A morte do pai: A minha luta 1 por Karl Ove Knausgård (petterw)
    petterw: Knausgård før Knausgård ble Knausgård
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Det burde være interessant for enhver litteraturinteressert å lese denne samlingen av Agnar Mykles etterlatte tekster, redigert av sønnen Arne Bust Mykle. Mykle senior etterlot seg over 100 000 sider, og det må ha vært litt av en redigeringsjobb å koke det ned til 324 sider. Dette er knausgårdsk litteratur fra lenge før Knausgård hadde fått ideen om Min kamp, og på mange måter er det vel så interessant lesing. Mykle er til tider hylende morsom, ufattelig politisk ukorrekt og provoserende, men det skinner gjennom på mange av sidene at, om han ikke var The Greatest Writer in the World, Der Bruder des Gottes, så har Norge hatt få om noen forfattere av hans kaliber. Barndomsminnene er sterk og levende lesing, og han tegner et bilde av et kjempende menneske, som på mange måter fikk banesår allerede i barndommen, forsterket av et simpelt angrep fra det norske samfunnet som de færreste hadde hatt rygg til å bære. Mykles rygg klarte ikke helt det. Det er også en historie om en forfatter som ble hemmet av forlagsmennesker som hindret ham i å fortsette sitt virke som skribent, og det er et skandale at han ikke fikk utgi mer enn han gjorde. Jeg var en av de heldige som fikk et godt forhold til ham de siste 20 årene av hans liv, og jeg formelig hører stemmen hans tyte ut av disse sidene, mange av historiene som står her har jeg hørt ham referere til. Jeg håper bare at Arne Bust Mykle tar seg tid til - og får lov - å gi ut mer av dette. Og jeg håper virkelig mange tar seg tid til å lese både dette og Mykles lille, men geniale samling av noveller og romaner. Det finnes lite eller ingenting av det som er gitt ut som ikke er lesverdig. ( )
  petterw | Sep 17, 2014 |
sem críticas | adicionar uma crítica
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Prémios e menções honrosas
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
For en fire-fem år siden satt jeg på bussen fra Asker til Oslo, det var i november-desember, tidlig på kvelden: ute var det mørkt og surt slapseføre, og inne, blant de tredve-førti passasjerene, hvorav mange syntes å være pendlere, middelaldrende, rett fra dagens "arbeid", hersket en stemning av tretthet, innelukkethet, kulde, apati, noen prøvde å lese i halvmørket, i et blad eller en avis, de fleste bare satt og hang, i total taushet, med matte øyne.
Citações
Últimas palavras
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
(Carregue para mostrar. Atenção: Pode conter revelações sobre o enredo.)
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
DDC/MDS canónico
Canonical LCC

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Da Agnar Mykle døde i 1994 etterlot han seg flere tusen sider med tekster som ikke tidligere har vært utgitt. Arne Bust Mykle har gått systematisk gjennom sin fars papirer og redigert denne boka. Den inneholder tekster om alt fra Agnar Mykles barndoms- og ungdomstid i Trondheim, foreldrene og brorens død til hans kvinner, LSD, romfart og selvfølgelig togreiser.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Capas populares

Ligações Rápidas

Avaliação

Média: (4)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 1
4.5
5

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 163,288,945 livros! | Barra de topo: Sempre visível