Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Docka vit, docka röd

por Maria Lang

Séries: Maria Langs deckare (35)

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
281833,214 (2.33)Nenhum(a)
Kriminalroman, hvis handling udspilles under en turné, som operasangerinden Camilla Martin giver i svenske kirker. Christer Wijk støder på flere hemmeligheder i sagen.
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Sverige, april, maj og juni 1982
Operasangerinden Camilla Martin er på turne med kirkekoncerter og har organist Thomasine Fox med. De starter i Västerås Domkirke og inden møder de Almi Graan, som er kriminalforfatterinde. En meget sympatisk fan af Camilla hedder Semmy MacGregor og er søn af en amerikansk oliemillionær. Ove Hoffner laver dukketeater på højt plan og Camilla overværer en flot forestilling. Senere på dagen bliver en af dukkerne, en flot thailandsk marionetdukke fundet ødelagt og Ove bliver rasende og ked af det. En af hjælperne ved forestillingen er Ritva Lindell, som bor sammen med den yngre Roger Rasmusson, som er en dygtig lysmand, men har svært ved at holde på et job. Camilla kender ham fra tidligere og undgår ham gerne,
En måned senere optræder Camilla som Salome på operaen i Stockholm og samtidig med at hun får Johannes Døberens hoved på et fad, indtræder en total strømafbrydelse. Det er sabotage og næsten alle fra Västerås hændelsen med dukken er også i nærheden af scenen. Stalkeren Semmy, Ritva og Chris som statister og Thomasine Fox.
I juni optræder Camilla med en kirkekoncert i Skoga på en søndag. Efter forestillingen er der dukketeater med Ove Hoffner på biblioteket. Efter denne finder Camilla organisten Thomasine Fox død i et tilstødende værelse. Halsen er brækket og det er helt tydeligt et drab. Christer kommer til og er i et dilemma fordi han både er efterforsker og selv er indblandet. Erk Berggren, politimester Björn Lundevall i Lönnstad, lenspolitichef Anders Löving, retslægen doktor Glas og teknikeren Niklasson bliver involveret.
Det bliver afsløret at Semmy' s Tante Liz er Ritvas biologiske mor og at hendes far er Mattias Martin, som også er Camillas far. Dvs Ritva og Camilla er halvsøstre, hvilket Ritva men ikke Camilla har været klar over længe. Ritva har beundret Camilla og samtidigt været misundelig ud over alle grænser, så det er Ritva, der har ødelagt dukken (fordi den lignede Camilla) og slukket lyset på operaen
Til gengæld er det Roger Rasmusson, der har dræbt Thomasine. Det gjorde han fordi hun havde en båndoptagelse af at han overfaldt Camilla i hendes garderobe. Episoden fik ham fyret og bortvist fra operaen, men han blev ikke politianmeldt, fordi Camilla tænkte på sit eget og Christers rygte. Thomasine brugte båndet til en svag afpresning af Camilla, så det blev Thomasine, der akkompagnerede Camilla på turneen, men faktisk gik de godt i spænd og Thomasine var dygtig. Efter at turen var ovre, gav Thomasine båndet til Camilla.
Efter lang overtalelse fra flere venner giver Camilla båndet til Christer, som dels ikke hører hele båndet og dels gerne vil undgå at få det med i de officielle sagsakter. Almi løser uforvarende problemet ved at komme til at overspille båndet. Inden har det dog tjent et formål for Roger forsøger at flygte da det går op for ham at Christer har båndet. Derved afslører han sig selv som morderen og han tilstår da også, da han bliver indhentet og fanget.

Glimrende krimi, selv hvis man ikke går op i musik, salmesang og lange citater på svensk. ( )
  bnielsen | Jan 6, 2016 |
sem críticas | adicionar uma crítica
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Locais importantes
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico
LCC Canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Kriminalroman, hvis handling udspilles under en turné, som operasangerinden Camilla Martin giver i svenske kirker. Christer Wijk støder på flere hemmeligheder i sagen.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Ligações Rápidas

Avaliação

Média: (2.33)
0.5
1 1
1.5
2 1
2.5
3
3.5
4 1
4.5
5

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 203,222,846 livros! | Barra de topo: Sempre visível