Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.
Hide this

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

De Rheingold-express (Yoko Tsuno) por Roger…
A carregar...

De Rheingold-express (Yoko Tsuno) (original 1993; edição 1993)

por Roger Leloup (Autor)

Séries: Yoko Tsuno (19)

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
971213,985 (3.92)Nenhum(a)
Membro:Lotvdm
Título:De Rheingold-express (Yoko Tsuno)
Autores:Roger Leloup (Autor)
Informação:Dupuis (1993), Edition: 01, 46 pages
Colecções:A sua biblioteca
Avaliação:
Etiquetas:Nenhum(a)

Pormenores da obra

Yoko Tsuno, tome 19 : L'or du Rhin por Roger Leloup (1993)

Adicionado recentemente porSamieva97, Juliette31, Rivaton, Lotvdm, bondal, Moons, celinor
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Tyskland, Köln, ca 1992
Yoko Tsuno, en ung japansk elektroingeniør er i Köln og går ind i domkirken for at mødes med sin veninde, organisten Ingrid Hellberg. Hun støder tilfældigt på en ung kvinde, der bliver stukket med en injektionssprøjte og forgiftet af en anden person, der hurtigt forsvinder. Kvinden er Minako Yasuda, 27 år, ugift, bosat i Tokyo og oversætter. Hun har en pistol i tasken og når lige at sige Rheingold og Bahnhof, før hun mister bevidstheden.
Yoko tager en hurtig beslutning og siger ikke noget til ambulancefolkene, men bytter taske med Minako, idet Minako får sit pas, sine penge og diverse småting med. Yoko beholder resten og sammen med Ingrid finder hun Minakos bil. Der er sprængstof i bagagerummet. På banegården finder de et tog, der hedder Rheingold og de finder også ud af at Minako er sekretær for den japanske forretningsmand Ito Kazuky. Han og Yoko kender hinanden, men er ikke just perlevenner. Han tilbyder hende at overtage Minakos sekretærjob i nogle timer mod en ret høj betaling. Yoko accepterer.
Om aftenen smider hun sprængstoffet i Rhinen, men bliver overfaldet af en maskeret skikkelse, der forsøger at vippe hende ned i Rhinen, samme vej som sprængstoffet. Personen bliver set af Kazuky, der sender en hjælper Koshi ud at redde Yoko. Det lykkes og Yoko bliver præsenteret for Koshi af Kazuky. Koshi er en robot.
Næste dag er der bestyrelsesmøde og Yoko forbereder sig ved at kigge navnelisten igennem. Der er både CIA og KGB agenter ombord. Pol dukker op og han har en kuffert med aktier med.
Mødet starter, men Kazuky bliver kaldt bort og mødes af den maskerede person, der overfaldt Yoko.
Da han vender tilbage sender han Yoko hen for at give en besked til dr Haley. Det går fint, men en ombytning af drinks gør at dr Haley får en dosis gift og dør. Hans kollega dr Briggs er med på at dysse dødsfaldet ned.
Han mødes med Kazuky og bliver dræbt af den maskerede person. Yoko kommer tilbage lidt efter og finder Kazuky bevidstløs. I togkupeen er der en underlig maskine installeret, et Nulkammer. Alt undtagen guld forsvinder, når kammeret aktiveres. Yoko finder en guldkrone fra dr. Briggs.
Kazuky er kommet til sig selv igen og da Yoko leder videre i toget finder hun også dr Haley i levende live.
Hun får talt med Haley, der fortæller at Kazuky opførte sig aggressivt og derfor fik Haley taget et elektroencefalogram, som viste at Kazuky er sindssyg.
Det handler om penge og aktier. Kazuky grundlagde sit selskab sammen med en Watanabe. Han er død i en ulykke og ingen ved hvor hans aktier er henne.
Om aftenen får de at vide at Minako er stukket af fra hospitalet, men det er næsten overflødig viden, for hun dukker op kort efter. En hr Bühler fortæller Yoko at mødet endte med at Kazuky blev bestyrelsesformand og at han er ved at lave den første handel. Russerne og amerikanerne nedruster og Bühler kan hjælpe med nulkamre, der kan tilintetgøre sprænghoveder. Senere bliver den russiske dame overfaldet af den maskerede skikkelse, men Yoko forsvarer hende og den maskerede person falder ned og slår sig ihjel. Det viser sig at være Kazukys dobbeltgænger. Eller er det nu det? Den døde har sværte på tommeltotten og et dokument med fingeraftrykket på beviser således at den døde er Kazuky.
Dobbeltgængeren stikker af, men bliver dræbt af Koshi. Eller rettere Minako, der har forklædt sig som Koshi.
Hun er datter af Watanabe. Og Kazuky havde testamenteret sine aktier til Yoko, så nu må vi se hvordan de kommer ud af det med hinanden. Yoko kommer fint ud af det med russeren, så måske holder de kontakt fremover?

Ganske kompliceret plot med drab og sammensværgelser i forretningsverdenen ( )
  bnielsen | Apr 14, 2016 |
sem críticas | adicionar uma crítica

Belongs to Series

Está contido em

Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Informação do Conhecimento Comum em francês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Informação do Conhecimento Comum em francês. Edite para a localizar na sua língua.
Locais importantes
Informação do Conhecimento Comum em francês. Edite para a localizar na sua língua.
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Prémios e menções honrosas
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Ligações Rápidas

Capas populares

Avaliação

Média: (3.92)
0.5
1
1.5
2
2.5 1
3 4
3.5
4 9
4.5
5 4

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 155,886,351 livros! | Barra de topo: Sempre visível