Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Lentävien lautasten arvoitus

por Niels Meyn

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
512,968,469 (3.5)Nenhum(a)
Adicionado recentemente porShimo, sisatto, Jussiv, bnielsen, Planckskonstant
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

England, ca 1955
Marcus Stone bliver opsøgt af Kaptajn Robert Strickland, som er optaget af fænomenet "flyvende tallerkener". Strickland er ikke uden evner og har taget fine cigarer med til Stone. Han bliver indviet i Stones rejse til Venus og samme aften får Stone brev fra sine rejsekammerater Alice Thunderland og John Clive om at de har fundet en nedstyrtet flyvende tallerken tæt ved deres borg i Cornwall. De finder hurtigt ud af at tallerkenen kommer fra Venus og at den har forbindelse til forbryderen Morisson, som også var med på rejsen til Venus, men frivilligt blev tilbage. En kvindelig journalist Claude er på besøg ved Alice Thunderland og får nys om tallerkenen. De indvier hende i hele historien.
De kommer ind i tallerkenen og lærer hurtigt at styre den. Den er lavet af et superlet materiale. Politimanden Mac Carty, der var med på turen til Venus, dukker op og har lige en måneds ferie, som han kan bruge på at tage med til Venus og slå et par håndjern på Morisson. Man sætter en ny rude i tallerkenen til erstatning for den, man smadrede for at komme ind i den. Og så er der ellers grønt lys for at Stone, Claude, Mac Carty og Strickland kan tage afsted.
De lander på Venus, men et andet sted end sidst, så der ser meget anderledes ud. De magnetiske kræfter, som tallerkenen udnytter, opfører sig lunefuldt, så Stone gætter på at de bliver styret et sted fra. De finder en god hule, hvor tallerkenen kan parkere sikkert og lader Stone og Mac Carty blive tilbage og vogte den, mens Claude og Strickland udforsker omegnen. Hulen ser ud til at være en guldmine og der ser ud til at være meget og lettilgængeligt guld på Venus.
Claude og Strickland er kommet forbi et bælte, hvor noget ser ud til at slå dyr ihjel, hvis de ikke følger en afmærket rute. De har et par machetes med, for Stone har ikke glemt de polypplanter, de mødte sidst. De kommer til en slags by, hvor de møder et par øglemænd, som tager dem med videre gennem byen til de kommer til et meget forfinet og høj og slank menneskelignende væsen. Der kommer flere af disse til stede og de ser ud til at have telepatiske evner, for knap har Claude røbet at hun er sulten, før de kommer med mad.

???
Meget praktisk ser det ud til at man kan se på skabningerne om de er højtudviklede eller primitive. ( )
  bnielsen | Apr 15, 2013 |
sem críticas | adicionar uma crítica
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico
LCC Canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Ligações Rápidas

Avaliação

Média: (3.5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5 1
4
4.5
5

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 204,459,513 livros! | Barra de topo: Sempre visível