Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Freak Brothers: No. 5

por Gilbert Shelton

Outros autores: Ver a secção outros autores.

Séries: Fabulous Furry Freak Brothers (5)

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
312778,410 (3.7)Nenhum(a)
Sort/hvid crazy undergrundstegneserie om Flipkompa'niet der flytter p ̄landet.
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Mostrando 2 de 2
Dopo lo spassissimo volume dedicato ai Freak brothers in vacanza all’estero, il secondo volume raccoglie diverse storie dei lisergici fratelli e del loro gatto pubblicate nel corso degli anni dalla Rip Off Press. Sono anni psichedelici ed i cervelli dei tre strani fratelli sono sempre ravvivati dall’utilizzo di sostanze molto stupefacenti; ed è divertente seguirli nelle loro continue peripezie alla ricerca della loro normale vita da tossici. Grass roots, la prima storia, li propone nella classica versione da figli dei fiori, con un po’ di soldi decidono di trasferirsi in campagna con tre donne, ma non son rose quelle che crescono nei loro giardini. Con l’intermezzo continuo del gatto di Fat Freddy, nelle altre storie ci si diverte, eccome, in un mondo che è quello degli anni settanta, intelligentemente proposto da Gilbert Shelton, Paul Mavrides e Dave Sheridan. Sempre un grazie alla casa editrice Comicon per aver proposto lavori altrimenti introvabili in Italia. ( )
  grandeghi | Aug 17, 2019 |
USA, ca 1975

Indeholder "Vold i bybusserne", "Fat Freddy vender tilbage til folkeskolen", "Freewheelin' Franklin i 'Den fraværende taxamand'", "Historien om Phineas og den organiske mekaniker", "Græsrødder", "Fat Freddy's kat i 'Dyrepensionatet'".

"Vold i bybusserne" handler om Fat Freddy, der uden anden grund end sit udseende bliver overfaldet af en flok paranoide buspassagerer. Han slipper dog fra det med livet.
"Fat Freddy vender tilbage til folkeskolen" handler om Fat Freddy, der har hørt at hyperaktive børn får ritalin doneret og derfor forsøger han at smugle sig ind som 10. klasses elev. I stedet for ritalin scorer han en ny veninde.
"Freewheelin' Franklin i 'Den fraværende taxamand'" handler om Franklin, der er taxachauffør og mens han skændes med en kunde, løber bilen løbsk, for han har glemt at trække håndbremsen. Den løber dog hjem i garagen, så ingen skade er sket?
"Historien om Phineas og den organiske mekaniker" handler om en mekaniker, som fikser flipkompagniets bil, i alt fald indtil motoren pludselig eksploderer i en sky af avokados, bønner og bananer?
"Græsrødder" handler om at flipkompagniet bliver sat på gaden fordi de ikke har betalt husleje i 6 måneder. De får lov at bo i en firs værelses viktoriansk herskabsvilla mod bare at vedligeholde bygningen. En dreng i nabolaget fortæller at det spøger og at det er spøgelset af en kokainpusher. Om aftenen dukker der - ikke spøgelser men - fyre med automatvåben og skihuer op. Ved en række uheld er flipkompagniet lige ved at aflive et hel hold skuespillere, men heldigvis finder de en dynge skjult kokain, som kan berolige skuespillerne, da villaen brænder ned. Kokainen sælger de det meste af og for pengene køber de en fed bil og en 40 hektar stor landejendom. De er stadig høje på kokain, men da det er brugt, falmer idylen lynhurtigt. Et års forbrug af kokain er sniffet væk på to dage. Ejendommen er en ruin, de fyrre hektar står på højkant og i bunden er der en flod med hajer. Og der er myg og ingen ovn og heller ikke elektricitet. Deres pengesedler er for store til at få vekslet lokalt og oppe ad bjergsiden bor Klaus Kludder. De har samlet nogle kvindelige blaffere op fra starten og nu kræver de indflydelse. Imens har Klaus Kludder givet Fat Freddy en dosis hjemmebrændt svampeekstrakt, så han er lidt sjov, da han kommer hjem. Pigerne får ham til at stemme på deres side, så med fire-to er det Franklin og Phineas, der skal lave det hele. Det ender selvfølgelig med at de to gør oprør. Det giver lidt mere ligelig fordeling. Bjergbønderne snyder dem så vandet driver. Franklin køber nogle køer, men det viser sig nu at være geder.
En bygningsinspektør kommer forbi og fortæller dem en lang række ting, der skal være i orden for at det kan godkendes som beboelse. De prøver at dyrke grøntsager, men det går heller ikke godt.
De fisker i floden og finder noget guld, hvilket hurtigt rygtes. Det giver godt med besøgende, som de bonner 75 dollars pr bil for parkering. Det er der mere i end i guldklumpen, for den var et gammelt guldur.
En fyr spørger om de vil sælge deres grund for 50000$, men Phineas siger at den er 200000$ værd. Det er dyrt, for manden er skatteinspektør. Flipkompagniet lægger råd op. Hvis nu Phineas var sherif? Så blev de nok ikke sat ud. Som sagt så gjort. Phineas stiller op og klarer sig ovenud godt. Faktisk sejrer han og til sejrsfesten dukker Klaus Kludder op med mere svampebryg, som han hælder i punchbowlen. Det bliver et brag af en fest. Som ender i et brag af en tordenskylle og ankomsten af de to vragede sherifkandidater, som har taget skydevåben og masser af reb med til festen. Vores venner bliver reddet af en stormflod, som til gengæld tager både deres grund og den nyopståede by med sig.
Byen bliver hurtigt genopført, men selvfølgelig skyllet væk hvert år, hvilket gør det til et statussymbol at have et dyrt hus der.
Samme sted lever en religiøs sekt, der afventer en ny optræden af deres gud, der viste sig her i live i år 1978. Sekten ligner vores venner i aldrende udgave.
"Fat Freddy's kat i 'Dyrepensionatet'" handler om en historie Fat Freddy's kat fortæller sine nevøer og niecer. Engang blev han anbragt på "Dyrenes hyggepensionat". Så snart Fat Freddy var ude af døren, blev det klart at det ikke var et pensionat, men en udryddelseslejr.
De tager gladeligt mod folks dyr og pelser dem eller steger dem som kyllinger. En af dem vil også bruge Fat Freddys kat som råmateriale til transplantationseksperimenter. Heldigvis udnytter katten de tilstedeværende hunde til en spektakulær flugt.

Foruden de store historier, kører der en stak striber om Fat Freddy's kat nederst på mange af siderne. En af dem er klassikeren hvor katten er træt af at Fat Freddy ikke tømmer kattebakken, så den skider på hans hovedpude. Det er han træt af, så han sparker den. Nu har den lært ikke at skide på hans hovedpude, så næste gang er det hans støvler. ( )
  bnielsen | May 25, 2013 |
Mostrando 2 de 2
sem críticas | adicionar uma crítica

» Adicionar outros autores (6 possíveis)

Nome do autorPapelTipo de autorObra?Estado
Gilbert Sheltonautor principaltodas as ediçõescalculado
Sheridan, Daveautor principalalgumas ediçõesconfirmado

Pertence a Série

Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico
LCC Canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Sort/hvid crazy undergrundstegneserie om Flipkompa'niet der flytter p ̄landet.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Ligações Rápidas

Avaliação

Média: (3.7)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 1
3.5 1
4 3
4.5
5

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 207,066,277 livros! | Barra de topo: Sempre visível