Página InicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquisar O Sítio Web
Este sítio web usa «cookies» para fornecer os seus serviços, para melhorar o desempenho, para analítica e (se não estiver autenticado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing está a reconhecer que leu e compreende os nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade. A sua utilização deste sítio e serviços está sujeita a essas políticas e termos.

Resultados dos Livros Google

Carregue numa fotografia para ir para os Livros Google.

A carregar...

Het Beste Boek 134: Het miskende lijk / De onvrijwillige reizen van Putti Eichelbaum / Inbreuk / Sneeuw in de lucht (1988)

por Readers Digest

MembrosCríticasPopularidadeAvaliação médiaDiscussões
215,261,262Nenhum(a)Nenhum(a)
Adicionado recentemente porBesselina
Nenhum(a)
A carregar...

Adira ao LibraryThing para descobrir se irá gostar deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

HET MISKENDE LIJK; Ton de Vreede

Wanneer Steven Borger als lid van een Amsterdams advocatencollectief de verdediging krijgt toegewezen van een scharrelaartje in gestolen paspoorten dat in de Bijlmerbajes zucht, loopt hij niet over van enthousiasme. In zijn dromen ziet hij zichzelf namelijk als een beroemd en gevreesd strafpleiter die geruchtmakende zaken behandelt en niet als de pro Deo advocaat die hij is. Zijn belangstelling voor de zaak schiet echter omhoog wanneer daags na aanvaarding van de opdracht zich vreemde ontwikkelingen voordoen, ontwikkelingen die hem noodlottig dreigen te worden . . .

DE ONVRIJWILLIGE REIZEN VAN PUTTI EICHELBAUM; Bernt Engelmann

Kan een boek dat handelt over het lot van Duits-joodse emigranten ondanks de tragiek van het gebeurde nog aanleiding geven tot een glimlach? Wanneer de gerenommeerde auteur Bernt Engelmann verhaalt van de belevenissen van zijn Berlijnse schoolvriend Richard Eichelbaum, is dat mogelijk. Want "Putti" Eichelbaum, die in 1933 op twaalfjarige leeftijd met zijn ouders uit Duitsland vluchten moest, geeft ook onder de zwaarste omstandigheden blijk van een uitgesproken opgewekt karakter. Terwijl de familie Eichelbaum, zoals talloze andere joden, op zoek naar een toevluchtsoord de halve aardbol afreist, leert Putti zich onder alle omstandigheden te handhaven. Hetzij als hotelbediende of als schoenlapper, als toneelspeler of als afkondiger in een nachtclub, steeds weet Putti zich te handhaven en ontwikkelt bovendien een aanzienlijk komisch talent. En wanneer Putti dan uiteindelijk in militaire dienst terechtkomt, begint zijn reeds bijna ongelooflijke geschiedenis te gelijken op die van de Brave Soldaat Schwejk, een geschiedenis die naast spanning en dramatiek vele aangename verrassingen kent. .

INBREUK; Dick Francis

Als kinderen waren Kit Fielding en zijn tweelingzuster Holly onafscheidelijk; als volwassenen hadden zij ver uiteenlopende wegen gekozen. Kit is nu een gevierd steeplechase-jockey en nog steeds op zoek naar de juiste vrouw, terwijl Holly is getrouwd en heeft gekozen voor een rustig en huiselijk bestaan. Dan gaat opeens die rust aan scherven wanneer Holly's man het doelwit wordt van een kwaadaardige roddelrubriek in een sensatiekrant. Met dezelfde inzet, moed en vastberadenheid die Kit tot een kampioen-jockey hebben gemaakt, gaat hij uitzoeken wie er achter deze anonieme aanvallen schuilt en om welke reden. Maar naarmate hij dichter bij de waarheid komt, merkt hij tevens dat de gevaren die met deze zaak verbonden zijn — en ook de inzet — veel groter zijn dan die waarmee hij ooit op de renbaan geconfronteerd is geweest.

SNEEUW IN DE LUCHT; Hugh Miller

Megan Roberts is vervuld van wrok. Na twee lange jaren wijkverpleegster te zijn geweest in een arm mijnstadje in Wales, is zij eindelijk het vertrouwen gaan winnen van haar wantrouwige patiënten. Maar dan verschijnt er een nieuwe dokter, een opgeblazen Londenaar die er allerlei nieuwerwetse grotestads-opvattingen op nahoudt. Dokter Timothy Morris bemoeit zich met Megans werk, hij corrigeert haar en gaat tegen haar zienswijze in. De situatie is onhoudbaar. Wanneer echter een epidemie in het plaatsje een tragische episode uit Megans verleden weer aan de oppervlakte brengt, is het dokter Morris die haar door een verlammende crisis loodst. En plotseling gaat zij hem met heel andere ogen zien. . .

Bron: Readers digest 134
  Besselina | Jun 14, 2013 |
sem críticas | adicionar uma crítica

» Adicionar outros autores

Nome do autorPapelTipo de autorObra?Estado
Digest, Readersautor principaltodas as ediçõesconfirmado
Engelmann, Berntautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Francis, Dickautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Miller, Hughautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Vreede, Ton deautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Tem de autenticar-se para poder editar dados do Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Comum.
Título canónico
Informação do Conhecimento Comum em holandês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Locais importantes
Acontecimentos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Nota de desambiguação
Editores da Editora
Autores de citações elogiosas (normalmente na contracapa do livro)
Língua original
DDC/MDS canónico
LCC Canónico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo Haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Ligações Rápidas

Géneros

Sem géneros

Avaliação

Média: Sem avaliações.

É você?

Torne-se num Autor LibraryThing.

 

Acerca | Contacto | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blogue | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Legadas | Primeiros Críticos | Conhecimento Comum | 205,090,961 livros! | Barra de topo: Sempre visível